Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
385
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
I. 3x+y = 1 /*2

II. x+2y = 12

I. 6x+2y = 2

II. - I.:

-5x = 10

x = -2

I. `3*-2+y=1`

-6+y = 1

y = 7

Ellenőrzés!
0