Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
443
Kérlek segítsetek köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Szia!

10. Sorrendben a válaszok: belépő, megtörik, bomlik, áthalad, visszaverődik, kilépve.

A szivárvány színei: vörös, narancs, sárga, zöld, kék, ibolya.

12. Távollátó. f= 1/D= 1/4= 0,25 m

13. A különböző elektromágneses hullámok a hullámhosszukban különböznek, a terjdési sebességük azonos. Terjedési sebességük légüres térben és levegőben: 300.000 km/s.


0