Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Emberek egy munkát végeznek más teljesítménnyel

Főoldal » Középiskola » Matematika
537
Egy ember egy munkát 2 óra alatt végez el, egy másik 1 óra alatt, ha együtt dolgoznak mennyi idő alatt végeznek?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
[a pontok azért vannak, hogy ne csússzon el a táblázat]
....egyedül együtt
1. .....2h......x/2h
2. .....1h......x/1h

1=x/2+x/1
1=x/2+2x/2 /*2
2=x+2x
2=3x /:3
2/3=x ≈0,67


0,67 óra alatt végeznek.
Módosítva: 5 éve
0