Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mennyi az àtvàltás ---kg---g?4kg

Főoldal » Általános iskola » Matematika
582
4 kg 394 dkg=_______kg_______g Köszönöm szèpen a segítsèget
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
4kg 394 dkg= 7 kg 940g
mert 1 kg=100dkg=1000g
így 394dkg=3kg 94 dkg= 3kg 940g
0