Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizikában segítsetek már LÉTSZÍVES S.O.S.

Főoldal » Általános iskola » Fizika
492
Szántás kor egy traktor 2500 N erővel húzza az ekét. Milyen hosszú úton végez 500 kj kJ munkát?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Szia!

Szántáskor egy traktor 2500 N erővel húzza az ekét. Milyen hosszú úton végez 500 kJ munkát?

F= 2500 N
W= 500 kJ= 500.000 J
s= ?

s= W/F= 500.000 J/2500 N= 200 m

200 m hosszú úton végez 500 kJ munkát a traktor.
0