Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizikában segítsetek már létszives S.O.S.

Főoldal » Általános iskola » Fizika
809
Mekkora erővel lehet 15 m úton 900 J munkát végezni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Szia!

Mekkora erővel lehet 15 m úton 900 J munkát végezni?

s= 15 m
W= 900 J
F= ?

F= W/s= 900 J/15 m= 60 N

60 N erővel lehet 15 m úton 900 J munkát végezni.
0