Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizikában segítsetek már LÉTSZÍVES S.O.S.

Főoldal » Általános iskola » Fizika
487
Egy ló a kocsit 240N nagyságú erővel húzza. Mennyi munkát végez 3km hosszú úton?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Szia!

Egy ló a kocsit 240N nagyságú erővel húzza. Mennyi munkát végez 3km hosszú úton?

F= 240 N
s= 3 km= 3000 m
W= ?

W= F x s= 240 N x 3000 m= 720.000 J= 720 kJ

720 kJ munkát végez a ló.
0