Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizikában segítsetek már létszives S.O.S.

Főoldal » Általános iskola » Fizika
555
Mennyi munkát végez gyalulás közben az az ember,aki 60N nagyságú erővel 0,5 m távolságra tolja el a gyalut?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Szia!

Mennyi munkát végez gyalulás közben az az ember,aki 60N nagyságú erővel 0,5 m távolságra tolja el a gyalut?

F= 60 N
s= 0,5 m

W= F x s= 60 N x 0,5 m= 30 J

30 J munkát végez gyalulás közben az ember.
0