Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Gyorsan Köszönöm!

Főoldal » Középiskola » Fizika
532
az űrhajózás mérföldkövei a világűr meghódításának történetében (3 esemény)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

2
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://hu.wikipedia.org/wiki/%25C5%25B0rkutat%25C3%25A1s&ved=2ahUKEwjKgZ2bj63wAhXNpIsKHW0JAJkQFjABegQIBRAC&usg=AOvVaw3nMzIav6bGReo5fZc9xeb8
Módosítva: 5 éve
0