Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek gyorsan matekban kerlek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
427
csatoltam a képet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

1. 920 x 0,15= 138
2. (24:80) x 100= 30 %
3. (77:35) x 100= 220
4. 1200 x 0,32= 384 diák hoz magával szendvicset az iskolába.
5. 8% : 60 m2
1%: 7,5
100%: 750 m2 a teljes kert nagysága.


6. Táblázat

A táblázat 1. oszlopa:

100% 800
1% 8
5% 40
8% 64
10% 80
25% 200
50% 400
70% 560

A táblázat 2. oszlopa:

10% 12
1% 1,2
5% 6
8% 9,6
25% 30
50% 60
70% 84
100% 120
0