Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
517
sin x értéke, ha cos x=0,71

számológép nélkül, négy tizedesjegy pontossággal
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
sin² (x) + cos² (x) = 1
sin² (x) + 0,71²=1
sin² (x) + 0,5041= 1
sin² (x) = 0,4959
sin(x) = 0,7042
0