Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matekkj

Főoldal » Középiskola » Matematika
561
Hatos hatos feladat
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
x+1 osztható 10, 6 és 4-gyel, tehát a legkisebb közös többszöröst kell megkeresni
10 = 5*2, 6 = 3*2 , 4 = 2*2 ---> 60 lesz a legkisebb közös többszörös. 59 a válasz
0

Jó az első válasz:
0