Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ma kell leadnom!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
512
Matematikából van témazáró ha segítenétek nagyon hálás lennék annak az embernek !!!! Ma estig kell leadnom!!!!!!! KÉRLEK SZÉPEN TITEKET!!!!!! SEGÍTSETEK!! FONTOS NAGYON!!!!!!!!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
Csatoltam képet.
0

600 nak
az 1 %-a 6 72:6=12 600-nak 12% a 72

4.
a) 13x+8+5x-3-9x= 9x+5
13x+5x-9x= 9x
8-3=5

b) 5(x+1)-3×(x-1)-6=
5x+6-3x a négyzeten-4x-6=x-3x a négyzeten
5x-4x=1x
6-6=0

5.
a) 8×x-5=17 ×3
3

8×x-5=51 +5

8×x=56 -8
x=48

Én ennyit tudtam remélem segít, és hogy ti is így tanultátok mint én.
0

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm de a másodikban kellene nagy segítség....
0