Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mstek

Főoldal » Középiskola » Matematika
470
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
x-4/3-1-x/2=1/2+x/6
2(x-4)/6-3(1-x)/6=3/6+x/6 /*6
2(x-4)-3(1-x)=3+x
2x-8-3+3x=3+x
5x-11=3+x /-x
4x-11=3 /+11
4x=14 /:4
x=3,5
0