Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
466
x^2+9x=-20
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Hozzáadsz 20-at, ekkor:

x²+9x+20=0, ezt meg tudod oldani a megoldóképlettel, és x=-5 és x=-4-et kapsz eredménynek.
Módosítva: 9 éve
0