Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mennyi az àtvàltás _____dkg_____g?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
953

375 dkg + 5672 g=______dkg____g ?
807 dkg- 7080 g=_______kg______g ?
4kg 394 dkg -64g =_______kg_____g?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1 dkg=10 gramm!
1 kg=1000 gramm
375 dkg + 5672 g=_942 dkg 2 g ?
807 dkg- 7080 g=_______kg 990 g ?
4kg 394 dkg -64g = 7 kg 876 g? (Ha a 4kg után +)
1