Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sorozat mint függvény

Főoldal » Általános iskola » Matematika
616
Add meg a sirozat 50.elemét!
n-->3•n
n-->3•n+2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Sorozat mint függvény
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Beírod n helyére az 50-et:

3*50=150
3*50+2=150+2=152

Ennyi.
0