Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mennyi az àtvàltás ---kg---g?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
511
891 dkg-780 g=______kg______g?
807 dkg-7080g=_______kg______g?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia! 8910 g- 780 g=8130g= 8kg 130g
8070 g- 7080g=990g= 0kg 990g
1