Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mennyi az àtvàltás ---kg---g?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
418
301 dkg + 6909 g =______kg______g?
891 dkg -7080 g=________kg______g?
402 dkg-2092 g=_________kg______g?
6kg 91 dkg -569 g=________kg______g?
8kg 197 g-604 dkg =_______kg______g?
4 kg 394 dkg - 64 g=________kg_______g?




Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1. 9,919 kg= 9919g
2. 1,830 kg= 1830g
3. 2,928 kg= 2928g
4. 6,341 kg= 6341g
5. 2,157 kg= 2157g
6. 4,330 kg= 4330g
1