Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mértani sorozat, kamatos kamat 9.osztály

Főoldal » Középiskola » Matematika
415
Sajnos itthonról nagyon nehéz tanulnom.. De eddig mindent meg tudtam oldani de ezt au anyagot már nem nagyon ma van a határidő.. 2napja próbálkozom de nem sikerül.. Hálás lennék ha valaki segítene!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1. 200000*(1+0.027)^5=228497.9 Ft
2. 10000*(1+0.136)^10=35791.78 Ft
3. 8200*(1-0.02)^10=6700 Fő lesz
0