Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Négyszög belső szögei

Főoldal » Általános iskola » Matematika
461
Létszíves valaki segítsen.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
2. feladat
a, α=114°
β=66°
γ=114°
δ=66°

b, α=48°
β=132°
γ=48°
δ=132°

c, α=115°
β=115°
γ= 65°
δ=65°

3. feladat
a, α=90°
β=90°
γ'=90°
γ=90°
δ=90°
0