Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Magas egyenes hasábnak számízsd ki a felszínét és a térfogatát

Főoldal » Általános iskola » Matematika
379
Egy 5cm magas egyenes hasábnak számízsd ki a felszínét és a térfogatát ha alap lapja
A,5cm oldlú négyzet b,4cm oldalú négyzet
C,Olyan téglalap amelynek oldalai3cm,4,5cm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
5x5x5=125
4x4x5=80
3x4,5x5=67,5
0