Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS

Főoldal » Általános iskola » Matematika
706
Egy dobókockát egyszer feldobunk mekkora annak a valószínűsége hogy a dobott szám:
a) 3 mal osztható
b) 6 tal
c) 3 mal vagy 6 tal
d) 3 mal és 6 tal
e) 3mal és 5 tel
f) 3 mal vagy 5 tel?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sürgős, sos, házi, matekházi
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a, 2/6=1/3
b, 1/6
c, 2/6=1/3
d, 1/6
e, 0/6=0, lehetetlen esemény
f, 3/6=1/2

1