Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika-Meredekség

Főoldal » Középiskola » Matematika
470
Egy egyenes iránytangense -4/7. Add meg a normálvektorát
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika, Tangens, egyenes, vektorok, meredekség, normálvektor, iránytangens
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
m= - A/B, ahol normálvektor (A;B)
m= - 4/7, akkor A=4; B=7, azaz a normálvektor n(4;7)
0