Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

FIZIKA SOS HETEDIKES

Főoldal » Általános iskola » Fizika
410
A szánkót 200 N nagyságú erővel húzzuk 5 m úton. Mekkora a végzett munka?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Szia!

A szánkót 200 N nagyságú erővel húzzuk 5 m úton. Mekkora a végzett munka?

F= 200 N
s= 5 m
W= ?

W= F x s= 200 N x 5 m= 1000 J

1000 J a végzett munka.
1