Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérem valaki segítsen!! Sürgős!!

Főoldal » Általános iskola » Fizika
497
Egy csigával 300 N erővel húzom fel a vödröt a 4 m magas emeletre. Mennyi munkát végeztem?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Szia!

Egy csigával 300 N erővel húzom fel a vödröt a 4 m magas emeletre. Mennyi munkát végeztem?

F= 300 N
s= 4 m
W= ?

W= F x s= 300 N x 4 m= 1200 J

1200 J munkát végeztem.
1