Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
390
Egy cipő ára 15500 Ft. M|és ékelték sz árát 25%-kal, majd az új árát emelték 20%-kal.Mennyibe kerül most?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
15500ft
1%= 155 25%= 155×25=3875
15500-3875=11625 15500-25%=11625

11625ft
10%= 1162 20%=1162×2=2324
11625+2324=13949
most 13949 Ft-be kerül
0