Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki

Főoldal » Általános iskola » Matematika
436
Egy nyomtató 15400 Ft. 30%-kal leszállították az árát. Mennyibe kerül most?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
15400·0,7= beütöd a gépbe és kiszámold
1

10780
(15400=100% 15400:100=154 154x30=4620 15400-4620=10780)
1

Van még sok kérdés
0