Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS! Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
479
1., Négyszög, külső pont, k = 2

2., Háromszög, belső pont k = 0,5

3., Négyszög, belső pont, k = -2

4., Háromszög, külső pont, k = -0,5

5., Négyszög, belső pont, k = 1,5
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sos, szerkesztés
1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
EZ EGY KÖZÉPPONTOS HASONLÓSÁG SZERKESZTÉS!
0