Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

PLS Nagyon gyorsan help

Főoldal » Általános iskola » Matematika
450
1., Négyszög, külső pont, k = 2

2., Háromszög, belső pont k = 0,5

3., Négyszög, belső pont, k = -2

4., Háromszög, külső pont, k = -0,5

5., Négyszög, belső pont, k = 1,5
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sos, help, gyorsan, pls
1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

4
Egy másik diák pont ezt a feladatot így fogalmazta meg. Írjátok le azt is, hogy mi a feladat, mert így fogalmazva teljesen érthetetlen!
2

Az eredményeket 3 képben raktam fel. A transzformált síkidomok piros színűek.
0

Csatoltam képet. A másik kép azonosítója 3K-1/2
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet.
0