Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS MATEK KÉRLEK SEGÍTSETEK

Főoldal » Általános iskola » Matematika
461
Szerkesszétek meg az alábbi háromszöget: b oldal /BC szakasz/ = 3 cm. béta szög = 45 fok. gamma szög = 75 fok
Sürgős, kérlek!
( Kérlek látható legyen)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Pls matek
1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Remélem hogy ez látható. (:
0