Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika 10. osztály

Főoldal » Középiskola » Fizika
507
Egy lakást 30 A-es biztosíték véd. Használható-egyszerre egy 1500 W-os hajszárító, egy 2 kW-os
vasaló, egy 80 W-os TV és egy 3000 W-os szárítógép?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
2000W+1500W+80W+3000W=6580W
P=U*I
I=P/U=6580W/230V=28,60A
Válasz: Igen
0