Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
342
Ha a 40 W-os laptopodat 6 tanítási óra(6X45 perc) alatt folyamatosan használod, mennyi villamos energiát(munkát)fogyaszt a laptopod?
Add meg az értéket KWh mértékegységgel is!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
W=U*I*t
W=P*t=40W*16200s=648000J=648kJ
648kJ=180Wh=0,18kWh
t=6*45=6*2700s=16200s
P=40W
Módosítva: 5 éve
0