Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Százalékszámítás, kamatszámítás

Főoldal » Középiskola » Matematika
393
Sziasztok! Valaki tudna segíteni ezekben a feladatokban? Sürgős lenne, előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Matematika, sos, százalék, százalékszámítás, Középiskola, kamat, Kamatszámìtás
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1. 32*0.25=8- an voltak.
2.16/40=0.4 azaz 40% százaláka volt.
3. x-0.2x=1600
x=2000 euró volt az ára.
4.
2000000*(1+0.06)^10=3581695.393 Ft-ra növekszik.
0