Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenletek

Főoldal » Középiskola » Matematika
554
4x – 2 – 2(2x – 1) + 1 = 6 – (2x + 1)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
4x – 2 – 2(2x – 1) + 1 = 6 – (2x + 1)

4x-2-4x+2+1=6-2x-1
1=5-2x /+2x; -1
2x=4 /:2
X=2

Ell.
4*2-2-2(4-1)+1=8-2-6+1=1
6-(4+1)71

1=1 helyes x=2 megoldás
0