Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenletek megoldása 7.osztály - SOS!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
410
Sziasztok! Szükségem lenne ezeknek a feladatoknak a levezetett megoldására. Nagyon sürgős, ma este kell leadni. Előre is köszönöm a segítséget!

c) 5(x+8) = 3(x-2)
d) 9(x-2) = 2(x-24)
e) 2(x-24) = 3(x+5)
f) 4(3+x) = 7(x-3)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos, egyenlet, help, 7. osztály
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
1