Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Geometria

Főoldal » Általános iskola » Matematika
412
Mekkora a kör kerülete és területe, ha sugara 1,3 cm?
Írásban számolj!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
kerülete: 2·r·π=2·1,3·π=8,2cm
terület: r²·π= 1,3²·π=5,3cm²
0