Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenlet

Főoldal » Általános iskola » Matematika
479
Apa és Fia együtt 60 évesek. 15 év múlva a Fiú fele annyi idős lesz, mint akkor az Apa. Hány évesek most? Apa = x, Fiú = y
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
x+y=60
és
15+y=x/2
ezekből: x=50 és y=10
0

x+y=60
és
15+y=x/2
ezekből: x=50 és y=10
0