Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Reakció egyenlet

Főoldal » Középiskola » Kémia
2245
propán + klór:
alumínium-hidroxid + salétromsav:
bután + oxigén :
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
1.
C3H8 + Cl2 = C3H7Cl + HCl
2.
AL(OH)3 + 3 HNO3 = AL(NO3)3 + 3 H2O
3.
2 C4H10 + 13 O2 = 8 CO2 + 10 H2O
0