Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia

Főoldal » Középiskola » Kémia
443
Fejezd be az alábbi egyenleteket/figyelj a helyes anyagmennyiségekre/ H2+O2=
Sr+O2 = Al+O2 = CH3OH + O2 =
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
2 H₂ + O₂ = 2 H₂O

2 Sr + O₂ = 2 SrO

4 Al + 3 O₂ = 2 Al₂O₃

2 CH₃OH + 3 O₂ = 2 CO₂ + 4 H₂O
0