Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 8.osztály

Főoldal » Általános iskola » Matematika
379
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

f(x)= 2 x a harmadik ábra.
g(x)= 2x-4 az első ábra.
h(x)= -x-2 a negyedik ábra
i(x)= -1/2 x + 2 a második ábra.
0