Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek sos

Főoldal » Általános iskola » Matematika
571
Segítsetek megoldani, holnapra vissza kell küldenem
Köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
google: a háromszög magasságpontjának megszerkesztése
Első 10 találatból szemezgetve
https://www.youtube.com/watch?v=qcpf60hbUT8
https://www.youtube.com/watch?v=J9No1zSqu3k
https://www.youtube.com/watch?v=EJzPB-Z0lmY
0