Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítséget kérnék!!Sos

Főoldal » Általános iskola » Matematika
488
A megtermelt álma elszállításához 160 ládára van szükség, ha egy-egy ládába 12 kg alma fér. Hány olyan ládára van szükség, amelybe
A, 6kg
B, 24kg
C, 4kg?
Légyszíves valaki írja le hogy hogyan kell ki számolni! :D
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A : 12:6=2 160:2=80 80 ládára
B: 24:12=2 160×2=320 320 ládára
C: 12:4=3 160:3=53,3 54 ládára
Remélem ez így érthető, és tudtam ezzel segíteni!!
0