Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika 8.osztály

Főoldal » Általános iskola » Fizika
432
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Szia!

P= 800 W

1 nap: 1,5 perc
20 nap: 30 perc= 0,5 óra

E= P x t= 800 W x 0,5 h= 400 Wh= 0,4 kWh

1 kWh= 40 Ft
0,4 kWh= 40 x 0,4= 16 Ft

0,4 kWh elektromos energiát fogyasztunk, ami 16 Ft-ba kerül.
0