Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika 8.osztály

Főoldal » Általános iskola » Fizika
367
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Szia!

6. a,

P= 2,5 kW= 2500 W
U= 240 V
I= ?

P= U x I
I= P/U= 2500 W/240 V= körülbelül 10,4 A

b, A passzív érintésvédelem leggyakoribb módja a kettős szigetelés.
0