Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika 8.osztály

Főoldal » Általános iskola » Fizika
538
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Szia!

0,5 kWh= 500 Wh
2,6 kW= 2600 Watt
80 mA= 0,08 A
20000 V= 20 kV
0,3 A= 300 mA
30 perc= 0,5 óra
3600 Ws= 1 Wh
450 mW= 0,45 W
1,5 Wh= 5400 Ws
0