Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika 8.osztály

Főoldal » Általános iskola » Fizika
479
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Szia!

0,1 h=idő, t
50 ohm= ellenállás, R
1,2 A= áramerősség, I
3 kWh= munka, W vagy energia, E
230 V= feszültség, U
250 kW= teljesítmény, P
Módosítva: 5 éve
0