Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenletek

Főoldal » Középiskola » Matematika
492
4x– 3(20 –x) = 6x – 7(11 – x) – 1
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
4x-3(20 –x) = 6x – 7(11 – x) – 1
4x-60+3x = 6x-77+7x-1
7x-60 = 13x - 78
7x+18=13x
18 = 6x
3=x
Nem írtam ki oldalra, hogy milyen műveletet végzek éppen, de szerintem ezt te is ki tudod találni :)
0