Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Két szám aránya 2:9.Mennyi a nagyobbik szám, ha a kisebbik 42?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
474
Help
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a nagyobb szám 189
(ha 2:9 az arány és a kisebb szám, vagyis a 2=42, 42.2=21, 21*9=189)
Módosítva: 5 éve
0