Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Három testvér 9630Ft-t 2:3:4 osztották el.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
384
Valaki segítene?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
9630 Ft 2:3:4 aránya
9630 Ft / (2+3+4) = 9630 Ft / 9 = 1070 Ft
2*1070 Ft = 2140 Ft
3*1070 Ft = 3210 Ft
4*1070 Ft = 4280 Ft
0

2+3+4 = 9

9630 / 9 = 1070 ft

2 * 1070 = 2140 ft

3 * 1070 = 3210 ft

4* 1070 = 4280 ft
0

Meg még egy feladat

Két szám aránya 2:9.Mennyi a nagyobbik szám, ha a kisebb 42?
0